Rustfritt stål, syrefast stål, varmebestandig stål

å sjekke ut Total: 0,00 Kč
Om oss

Rustfritt og syrefast stål
Handle Stainless Europe

Vi har utarbeidet et bredt spekter av metallurgiske produkter (f. eks. rustfritt og syrefast stål) for å møte de ulike behovene til kunder som bruker våre produkter i mange bransjer. Vi leverer til både individuelle kjøpere og bedrifter.

Stålprodukter er tilpasset for å fungere i ulike miljøer og brukes på steder som krever å oppfylle visse parametere. For eksempel vil det være m. in. : temperatur, nominelt trykk.

Produkter laget av rustfritt stålbeslag sendes direkte fra vårt lager, noe som garanterer rask ordrebehandling. Andre produkter, på grunn av ytterligere tekniske aktiviteter knyttet til riktig forberedelse til forsendelse, prises individuelt. For å bestille dem, vennligst kontakt Stainless Europe nettbutikk.

 

Nettbutikk med rustfrie stålbeslag

Tilbudet fra nettbutikken Stainless Europe inkluderer vanlige produkter laget av rustfritt stålbeslag. Våre produkter finnes ofte i flyte, gassformige og faste strømningssystemer.

Blant dem tilbyr vi blant annet:

– Bend sømløse

Bend er sømløse rørbeslag, hvis tykkelse på veggene tilsvarer tykkelsen på rørene vi kobler dem til. Det er også Hamburg knær, som er mye brukt i mange installasjoner der det er nødvendig å endre retningen på rørledningstråden.

Tilgjengelig i karakterer: 1. 4541, 1. 4571.

– Overganger konsentrisk

Overganger konsentrisk vil bli lagt merke til oftest ved bygging av rørledninger for å endre rørets diameter.

Tilgjengelig i karakterer: 1. 4541, 1. 4571.

– T-rør

En T-rør er en slags montering som tillater forgrening av installasjonen. Diameteren på monteringspunktet endres ikke i størrelse i forhold til rørets diameter, og derfor øker ikke trykktapet i systemet betydelig.

– Flenser

I tillegg til sveising, er installasjoner laget ved hjelp av ulike elementer av beslag, når en tilkobling er nødvendig, for eksempel med ventiler, spjeld, i slike tilfeller blir det nødvendig å bruke flenser.

Tilgjengelig i karakterer: 1. 4541

– Rundstenger

Dette metallurgiske produktet produseres hovedsakelig i stålverk eller i prosessanlegg. Det endelige produktet kan være rullede stenger, som kommer i flere typer, for eksempel: runde, flate - såkalte flate barer, firkantet.

Tilgjengelig i karakterer: 1. 4034, 1. 4301, 1. 4404, 1. 4462, 1. 4541, 1. 4571

– Sømløse rør og hylser

 

Rustfritt stål beslag - katalog over produkter fra nettbutikken

Våre metallurgiske produkter er først og fremst preget av høy kvalitet og holdbarhet. Vi er en av de viktigste grossistene i rustfritt stål i Polen, vi tilbyr en bred katalog med produkter m. in. : albuer, tees, sømløse rør, sveisede rør, ermer, flenser, venturi, ark, I-bjelker, vinkler, stålstøpegods, profiler, ribbestenger, bunner, halvfabrikata.

Rustfritt og syrefast stål – metallurgiske produkter fra butikken Stainless Europe

Blant de korrosjonsbestandige stålene skiller vi ut: rustfritt stål som er vanskelig å ruste, høykromstål og krom-nikkelstål og krom-nikkel-manganstål. Fenomenet korrosjonsbestandighet manifesteres ved dannelsen av et lite oksidlag på overflaten av stål, som oftest er usynlig. En slik egenskap er besatt av stål som inneholder i deres sammensetning: krom, aluminium, silisium. Graden av korrosjonsbestandighet og detaljene i denne egenskapen gjør det mulig å skille: rustfritt stål, syrefast, varmebestandig og varmebestandig.

Stainless Europe butikk - rustfritt stål produkter

Rustfrie stålprodukter kan installeres i miljøer der følgende faktorer er tilstede: naturlig vann, damp, alkaliske løsninger og fortynnede organiske syrer. Rustfritt stål brukes hovedsakelig i herdet tilstand. Takket være denne prosessen oppnås passende mekaniske egenskaper.

Rustfrie stålprodukter som tilbys i Stainless Europe butikk

Syrefast stål er også preget av motstand mot organiske og mest uorganiske syrer. Ved sveising av noen kvaliteter av syrefast stål, når de oppvarmes til en maksimal temperatur på 700oC, frigjøres kromkarbider, noe som resulterer i intergranulær korrosjon. For å forhindre denne prosessen utfører metallurger gjentatt varmebehandling.

Stålkvalitet 1. 4571 i henhold til EN brukes i produksjon av maskindeler som brukes i kjemisk og petrokjemisk industri, der vanskelige korrosive forhold kan oppstå.

opp
Butikk er i visningsmodus
Se full versjon av nettstedet
Sklep internetowy Shoper Premium