Rustfritt stål, syrefast stål, varmebestandig stål

å sjekke ut Total: kr 0,00

Flenser

Hva brukes flenser til?

Flenser, avhengig av type, brukes til tett liming av rørledningselementer og andre installasjoner. Flenser er delt inn i flere typer - det vil si glatte, nakke og liming. Rustfritt stål av høy kvalitet brukes oftest til å lage dem. Som vi vet, takler rustfritt stål mye bedre med høye temperaturer og er i tillegg motstandsdyktig mot korrosjon. Når vi velger en flens, må vi være oppmerksom på diameteren på strukturen og stålkvaliteten. I vårt tilbud, avhengig av type flens, kan vi velge stål 1. 4307, 1. 4404, 1. 4541 og 1. 4571. Tilkobling gjennom flenser er en veldig slitesterk, stabil og effektiv måte. Tenker på påliteligheten til installasjonen, bør flenser definitivt være på et av de første stedene på listen vår.

Hva du skal se etter når du velger flenser?

Når vi velger flenser for installasjonen, må vi huske om det genererte trykket. For eksempel, i lavtrykksrørledninger er det verdt å bruke glatte flenser som letter væskestrømmen, mens i installasjoner med høyere trykk vil flenser med kjedelige spor fungere bedre. Ved tilkobling av rørene er det også nødvendig med ytterligere tetning, som vi allerede velger når det gjelder oppnådde temperaturer og trykk.

For å konkludere - hvorfor er det verdt å vurdere å koble rør til flenser? Denne metoden støttes hovedsakelig av ovennevnte pålitelighet, samt stabiliteten til installasjonen og effektiviteten til denne metoden.

opp
Butikk er i visningsmodus
Se full versjon av nettstedet
Sklep internetowy Shoper Premium