Rustfritt stål, syrefast stål, varmebestandig stål

å sjekke ut Total: £ 0,00

Bend 90 grader

Hva er egentlig sømløse bend?

Sømløse bend er elementer som primært brukes i konstruksjon og i etableringen av rørledningsinstallasjoner. De har en enkel oppgave - å endre installasjonsretningen. Disse elementene er laget av rustfritt stål, som ikke bare er motstandsdyktig mot høye temperaturer, men også klarer seg godt med uønsket korrosjon. Selvfølgelig må vi ikke glemme funksjonalitet. Sømløse bend laget av rustfritt stål gir mye høyere motstand mot mekanisk skade. Den beskrevne typen bend - det vil si sømløse bend brukes mye oftere på grunn av deres enkle å takle trykkendringer. Det skal også nevnes at sømløse bend fungerer bedre ved hyppige og plutselige temperatursvingninger.

Hva skal du se etter når du velger bend?

Først av alt, på typen stål. I vårt tilbud er det bend laget av 4 typer stål, så det er ikke noe problem å velge riktig element. Du bør også huske om diameteren på installasjonen vår. Vi tilbyr et bredt spekter av diametre (DN-15/21. 30 mm - DN-300/323. 90 mm), slik at du enkelt kan justere alle elementene etter dine preferanser og krav.

For å oppsummere - fordelene med sømløse bend over bend med sømmer er absolutt større pålitelighet. Sømløse bend vil kunne takle plutselige og hyppige svingninger i temperatur og trykk. På plussiden snakker den enkle installasjonen også - selv i mer komplekse installasjoner. Vi oppfordrer deg til å lese alle artiklene som er tilgjengelige ovenfor.

opp
Butikk er i visningsmodus
Se full versjon av nettstedet
Sklep internetowy Shoper Premium